dimecres, 26 de maig del 2021

PRESENTACIÓ

 

 

Durant els darrers quatre anys hem representat el PAS-F fent funcions a la presidència i a la secretaria de la Junta, dirigint, proposant i millorant el funcionament de la Junta de PAS-F, de forma constructiva i silenciosa, creant vincles amb totes les candidatures que s'han avingut al desig de dur a terme una tasca de negociació i millora constant de les nostres condicions, en tots els aspectes en què la junta té veu i vot.


Hem estat presents en totes les comissions de treball, i hem agafat el relleu en la representació de la Junta al Comité de Seguretat i Salut Laboral en un moment tant complicat com l'actual.

Hem proposat i adaptat el funcionament de la Junta a la legalitat reglamentària actual, ara fa tres anys, per tal de facilitar la participació telemàtica a tots els representants, molt abans que les actuals condicions ho fessin del tot necessari.
Hem fet que la Junta sigui un òrgan de representació amb plena transparència., ampliant la participació del PAS-F en les decisions no només sobre el calendari, també en les modificacions de RLT, etc ...

Considerem que és important que la Junta vagi renovant els seus representants, que no siguin sempre els mateixos, per què cal superar les inèrcies que es generen amb l'acumulació d'anys de representació, i per què és una oportunitat per participar de la vida universitària, aprenent del seu funcionament intern.
.